Nu är våren här!!!

Nu har ljuset återvänt o det är så härligt!!! Älskar verkligen den här tiden så mycket, känns som om man lever igen...Allt är lättare., ljust på morgonen gör att det är lättare att gå upp ja ja.

Till helgen ställer vi om klockan till sommartid o då blir det ännu ljusare på kvällen... Härligt, härligt !!!!

Denna vår ska jag njuta av naturen sååååå mycket, försöka ta vara på varje dag...


Livet går inte i repris så lev o njut just nu o var rädda om varandra!!!!


Hur mycket kläder har jag egentligen?????

Jag måste erkänna en sak,,, jag har har varit galen i att handla kläder, skor, väskor, cd skivor, dvd ja listan kan göras lång och har även sparat på kokböcker... Nu har jag tagit tag i detta, men det är inte lätt. Ska rensa som jag tycker är så svårt, men måste... Kläderna kommer att bli förstora så det blir lätt att skänka bort. Ja ja ja måste rensa, efter man gjort det så känns nog livet lättare på alla sätt o vis!!!!

Har äntligen bestämt min sommarsemester... Ska två veckor i juli och då har jag fått ett råd från en person som sa något klokt till mig... Att på sin semester ska man bara njuta och inte ha några krav , detta råd ska jag följa på min semester.... Jag hade tänkt att måla men men men ska nu istället bara vara o ta dagen som den kommer... Tack för rådet jag fick,,,,



Veckorna flyger fram!!!

Jag bara undrar varför tiden går så fort, ibland skulle man önska att tiden kunde stå still lite.... Nu när våren o sommaren kommer så att man hinner njuta av allt som sker i naturen!!!

Jag skulle önska att istället för 24 timmar skulle dygnet ha 48 timmar. Tänk er det o vad mycket tid vi skulle ha till att njuta o göra saker vi inte hinner idag... Ja ja ja jag vet att det inte går men man kan ju alltid drömma. Drömmar är alldeles gratis,,o det är ju helt fantastiskt tycker jag, för jag har många drömmar. En del slår in o en del är helt orealistiska men ändå härligt att drömma!!! Vilka är dina drömmar, ta en stund varje dag o dröm dig bort. Viktigt att ha drömmar och ibland då slår dom in!!!

Ta hand om er själva, viktigt med egentid!!!!


Kaffe och jag!!!!!

Igår drack jag tre muggar kaffe på morgonen och det värsta var att jag tyckte det smakade jättegott!!!!

Jag har aldrig gillat kaffe, så nu ska jag starta denna fredagsmorgon med kaffe o se om det smakar lika gott idag!!!!
Det kunde ju vara en engångsföreteelse men men gott var det... Såååå härliga fredag välkommen!


Fredag och allt vad det innebär!!!

Så är det nu fredag igen och för mig innebär det en lång jobbarhelg, var ledig igår, och är ledig på måndag. Såååå hoppas det blir fint väder i helgen!!! Så härligt när våren kommer, när ljuset återvänder och allt väcks till liv igen i naturen..




Idag ska jag få nålar igen. Nina ska sätts mot min allergi, är allergisk mot björkpollen inte så roligt.


Ta tag i mitt bloggande

Ursäkta mig ska försöka skärpa mig och börja blogga igen... Det har varit så mycket så tiden har inte räckt till. Har flyttat till Filipstad... Lika bra att berätta det för jag är säker på att många vet det redan , sådana nyheter går väldigt snabbt så är det... Detta om det . Allt känns bra och konstigt på samma gång.


Mina mål fortsätter jag med och det känns bra. Min viktminskning är -14.2 kg det känns sååå bra. Promenerar gör jag också , fast gör det mest i Filipstad, men är det någon som vill det i Hällefors så är det bara att höra av sig så gör jag det gärna!!!!

Inget socker och det går bra, törs inte stoppa in något socker i munnen får då är det kört. Fast jag känner inte att jag har försakar något utan tvärtom... Viktminskning, piggare och hjärnan känns klarare !!!

Positivt tänkande tänker jag på varje dag och jobbar med det!!!!




Ha en bra dag !!!! Sköt om er!!!!


RSS 2.0